vågayoga

för inre kraft och hälsa

Aktiviteter

Långweekend med Yoga och Vandring i Storlienfjällen.

22-25 augusti 2019

Välkommen till några dagar på fjället där vi kopplar av och hittar lugnet med yoga, meditation och "njutvandringar". Vi börjar dagen med Kundaliniyoga innan frukost och vi yogar på eftermiddagen innan middag.

Där emellan gör vi vandringar tillsammans i den vackra naturen som omger Storlien Fjällgård. Vi anpassar turerna efter väder, vind och gruppen. Självklart skall alla som vill kunna vara med. Vi siktar på att vara ute minst 3-4 timmar  inklusive paus då vi äter vår matsäck. 

Vi kommer att vandra på lederna runt Fjällgården i Storvallen, det kan bli till Farfarstjärn eller kanske Rekdalshöjden och en dag gå den fina Blomsterstigen i Storlien. Då kommer ni också att få höra om Ernst Westerlund, Enköpingdoktorn, som i slutet på 1800-talet tog sina patienter till Storlien för den hälsosamma luften och motionen.

Det kommer att finnas möjlighet att boka massage för den som vill.
Och att bara vara, läsa, bada bastu, vila..

Storlien Fjällgård ligger i Storvallen, omsluten av krokiga fjällbjörkar och milsvid och magisk utsikt mot gränsfjällen.

Det är lätt att ta sig dit med bil eller ta tåget till Storlien och hämtas där.

Frågor om boende, mat med mera: [email protected]
Frågor om yogan: [email protected] el 070 2640282

Program:   

Vi kör igång våra dagar tillsammans med ett yogapass torsdag runt kl 17, ca 90 minuter. Middag efteråt.

Yoga varje morgon klockan 7, ca 75 minuter, frukost efteråt och yoga på eftermiddagarna innan middagen, klockan 17.30 - 19.00, 90 minuter.

Vi siktar på att komma oss ut på skidtur runt klockan 10.30 alla dagar och stannar ute runt 4 timmar om vädret tillåter. Vi äter vår medhavda matsäck ute.

Efter turen kan man koppla av och ha lite egen tid med bastubad, läsning mm. Tid för massage mellan kl 15 och 17.15 och förbokas hos Rosemaries praktik: 070-217 51 69
www.sjalsfrid.nu

Vi kommer att avsluta dagen med ett djupavslappnande gongbad en kväll och meditation en kväll innan sänggående för den som känner för det.

Avslut efter en kortare vandring på söndag.