vågayoga

för inre kraft och hälsa

Aktiviteter

Långweekend med Yoga och skidturer i Storlienfjällen.

21-24 mars 2019

Välkommen till några dagar på fjället där vi kopplar av och hittar lugnet med yoga, meditation och skidturer. Vi börjar dagen med Kundaliniyoga innan frukost och vi yogar på eftermiddagen innan middag.

Där emellan gör vi skidturer tillsammans i den vackra naturen som omger Storlien Fjällgård. Vi anpassar turerna efter väder, vind och gruppen. Självklart skall alla som vill kunna vara med. Vi siktar på att vara ute minst 3-4 timmar  inklusive paus då vi äter vår matsäck. Det kan vara bra att ha lite skidvana. Det går också bra att hoppa över skidåkningen och göra annat om man hellre känner för det.

Det finns möjlighet att boka massage, läsa, bada bastu, att bara vara.

Storlien Fjällgård ligger i Storvallen, omsluten av krokiga fjällbjörkar och milsvid utsikt mot gränsfjällen.

Det är lätt att ta sig dit med bil eller ta tåget till Storlien och hämtas där.

Frågor om boende, mat med mera: [email protected]
Frågor om yogan: [email protected] el 070 2640282

Program:   

Vi kör igång våra dagar tillsammans med ett yogapass torsdag runt kl 17, ca 90 minuter. Middag efteråt.

Yoga varje morgon klockan 7, ca 75 minuter, frukost efteråt och yoga på eftermiddagarna innan middagen, klockan 17.30 - 19.00, 90 minuter.

Vi siktar på att komma oss ut på skidtur runt klockan 10.30 alla dagar och stannar ute runt 4 timmar om vädret tillåter. Vi äter vår medhavda matsäck ute.

Efter skidturen kan man koppla av och ha lite egen tid med bastubad, läsning mm. Tid för massage mellan kl 15 och 17.15 och förbokas hos Rosemaries praktik: 070-217 51 69
www.sjalsfrid.nu

Vi kommer att avsluta dagen med ett djupavslappnande gongbad en kväll och meditation en kväll innan sänggående för den som känner för det.

Avslut efter skidturen på söndag.