vågayoga

för inre kraft och hälsa

Schema och investering


Höstens yoga 2019Kundaliniyoga 
Meditation

Yoga på stol 

Gongavslappning

Breathwalk, (info kommer senare)


Yoga vecka 36-51, uppehåll v 44.

Grupp 1: Tisdagar kl 16.30-18.00, vecka 36-51, 15 ggr, kr 1950,  10 % rabatt pensionär/student (+65) Uppehåll v 44

Grupp 2: Tisdagar kl 18.30-20.00, vecka 36-51, 15 ggr, kr 1950, 10 % rabatt pensionär/student (+65) Uppehåll v 44

Drop-in i mån av plats: kr 200


Yoga på stol: Återkommer med startdatum när det blir tillräckligt många anmälda.
Torsdagar kl 10-11, vecka 45-50, 6 ggr, kr 600.

Drop-in i mån av plats: kr 150


Morgonyoga: Drop-in kl 7-8.15  Anmälan senast kl 19 kvällen innan.

Fredagar: 4-18-25 oktober. Vi gör ett yogapass som mjukar upp kroppen och ger energi för hela dagen. Inga förkunskaper krävs.

Pris: kr 150. Mattor och yogakuddar finns. 

Grupp 1 och grupp 2 

Yoga och meditation med varierande teman och med varierande intensitet. Passar för både ny och van yogautövare, män och kvinnor, äldre och yngre. Känner du att du är stel som en pinne, otränad, ovig, har aldrig gjort yoga eller tränat så är det toppen att börja med yoga. Och ta små steg och inte ha för stora krav och förväntningar. Är du supervältränad så är yoga också toppen, vi tar till oss den på vårt eget unika sätt, vi jobbar på våra energibanor och det händer saker på insidan, du kanske blir mer uthållig och fokuserad. Med övningarna och särskilt meditationerna har vi bra redskap att hantera stress, sömnproblem, oro, nedstämdhet, trötthet mm. Vi stärker oss inifrån och ut. Några av oss kan ta i jättemycket och andra får ta det lugnt och försiktigt. Vi gör yogaövningarna utifrån vår fysiska förmåga och förutsättningar. I ett yogapass är det ofta övningar som är enkla att göra och så kan det vara övningar som inte alls passar alla men då brukar det finnas lättare alternativ som jag visar, annars kan man bara sitta och visualisera och andas. I början är ju allt nytt och kroppen stel och det är mycket å tänka på, andning, mantran, fokus, mm. Det är som det skall vara. Vi väcker energin som finns i oss och vår inneboende kunskap och visdom.Vi lär oss att det är viktigt att vila.  Grejen med yoga är ju faktisk att släppa intellektet och bara känna och blunda och tillåta sig att vara tyst, vara stilla och närvarande en stund. Att släppa kontrollen och se vad som händer.


Yoga på stol 

Vi gör övningar på och runt stolen, övningar som ger vitalitet, tränar balansen, töjer ut och stärker upp. Övningarna kan vara både fysiska och lugna där man gör det som går efter sin förmåga. Passar både nya och vana yogautövare, äldre och yngre, man som kvinna och för dig som tycker det är svårt att komma ner och upp från yogamattan. Det är mycket fokus på andningen och olika andningstekniker och vi avslutar alltid passet med en välgörande meditation. Forskning visar att regelbunden meditation har så stor betydelse för hur vi mår både fysiskt och själsligt. Det behövs i dagens turbulenta värld, att få redskapen att komma i balans, hitta glädjen, stabiliteten och lyssna till sin egen inre röst, få kraft att ta tag i vardagen.
Passar alla och fint för dig som är utbränd, utmattad, nedstämd, migrän, aldrig yogat förut, ont i knän och höfter, dårlig rörlighet, dålig balans, har svårt att komma upp och ner från golvet. Du kan uppnå stora resultat med regelbunden andningsträning och enkla övningar som öppnar upp flödet i kroppen.


Morgonyoga ( Inga fasta grupper, drop-in pass)

Morgonen är egentligen den bästa tiden att yoga och meditera. Vi gör ett pass där vi väcker kroppen mjukt och fyller på med energi och stabilitet och avslutar med en passande meditation. Kundaliniyoga är ett otroligt redskap för att snabbt höja energin i kroppen och känna lugn och harmoni och att kunna stå stärk med ett öppet och medkännande hjärta. 


Du får med pass och meditationer om du vill praktisera hemma, regelbunden yoga och meditation ger en djupare och mer långvarig effekt. En gång i veckan lär kroppen avslappning, nya mönster skapas i kropp och sinne, du blir långsamt mjukare i kroppen och förebygger skador och sjukdomar. Du blir mer lyhörd för vad som är bra för dig.


Varmt Välkommen! Boka eller frågor till  [email protected] eller tlf 070-2640282.

Betalning:  Swish: 0702640282    Bankgiro: 5221-6389


Gilla gärna Vågayoga på Facebook så får du info när det är något nytt på gång!