vågayoga

för inre kraft och hälsa

Schema och investering

Yoga 2019, start vecka 3

Yogagrupper och investering:

Grupp 1: tisdagar kl 16.30-18.00, vecka 3-9, 7 veckor, kr 840, 10 % rabatt pensionär

Grupp 2: tisdagar kl 18.30-20.00, vecka 3-9, 7 veckor, kr 840, 10 % rabatt pensionär
Drop-in i mån av plats: kr 150

Yoga på stol: tisdagar kl 10-11.15, v 3-9, 7 veckor, kr 700, 10 % rabatt pensionär
Drop-in i mån av plats: kr 120

Morgonyoga: fredagar kl 7.00-8.15, drop-in kr 150 eller kr 100 för dig som går i någon av tisdagsgrupperna.  Anmälan senast kl 19 kvällen innan.


Yoga på stol

Passar bra för alla som har svårt för att komma ned och sitta längre tid på yogamattan. Vi gör sittande och stående övningar, kundaliniyoga pass som är är anpassade för stol men ger samma fina effekter och energi, kan vara både fysiska och lugna där man gör det som går efter sin förmåga. Passar både nya och vana yogautövare, äldre och yngre, man som kvinna. Det är mycket fokus på andningen och olika andningstekniker och vi avslutar alltid passet med en välgörande meditation. Forskning visar att regelbunden meditation har så stor betydelse för hur vi mår både fysiskt och själsligt. Det behövs i dagens turbulenta värld, att få redskapen att komma i balans, hitta glädjen, stabiliteten och lyssna till sin egen inre röst. 

Grupp 1 och grupp 2

Yoga och meditation med varierande teman och med varierande intensitet. Passar för både ny och van yogautövare, män och kvinnor, äldre och yngre. Känner du att du är stel som en pinne, otränad, ovig, har aldrig gjort yoga eller tränat något så är det super att börja med yoga. Och ta små steg och inte ha för stora krav och förväntningar. Är du supervältränad så är yoga också toppen, vi tar till oss den på vårt eget sätt, vi jobbar på våra energibanor och det händer saker på insidan, du kanske blir mer uthållig och fokuserad. Vi stärker oss inifrån och ut. Några av oss kan ta i jättemycket och andra får ta det lugnt och försiktigt. Vi gör yogaövningarna utifrån vår fysiska förmåga och förutsättningar. I ett yogapass är det ofta övningar som är enkla att göra och så kan det vara övningar som inte alls passar alla men då brukar det finnas lättare alternativ som jag visar, annars kan man bara sitta och visualisera och andas. I början är ju allt nytt och kroppen känns stel och det är mycket å tänka på, andning, mantran, fokus, mm. Det är som det skall vara, kroppen behöver få lite tid på sig att ta in det nya. Den lär sig snabbt, när vi länkar oss inåt så finns där en enorm källa av kunskap och visdom. Grejen med yoga är ju faktisk att släppa intellektet och bara känna och blunda och tillåta sig att vara närvarande en stund. Att släppa kontrollen och se vad som händer.


Morgonyoga

Morgonen är egentligen den bästa tiden att yoga och meditera. Vi gör ett pass där vi väcker kroppen mjukt och fyller på med energi och stabilitet och avslutar med en passande meditation. Du ger dig själv en fin avslutning på veckan och en bra start på helgen!


Välkommen med din kursanmälan eller frågor till [email protected] eller 070 2640282

Betalning:  Swish: 1234 99 30 51    Bankgiro: 5221-6389


Gilla gärna Vågayoga på Facebook så får du info när det är något nytt på gång!